Om oss

Byggmester Atle Pedersen AS
Ditt pålitelige byggmester-firma basert i Arendal.

Kjent for å realisere boligdrømmer med en urokkelig forpliktelse til kvalitet og faglig stolthet. Med over 20 års erfaring i bransjen har vi etablert oss som en pålitelig partner for en rekke byggeprosjekter, inkludert nybygg, tilbygg, og nøye gjennomtenkte rehabiliteringer av eldre hus og hytter. Vårt team består av dedikerte og motiverte fagfolk som setter dine behov i fokus, uavhengig av prosjektets størrelse. I tillegg har vi et bredt nettverk av samarbeidspartnere i alle nødvendige fagområder, som rørlegging, elektrisitet og mer, noe som sikrer en helhetlig og fagmessig gjennomføring av alle prosjekter.

"Vi forstår viktigheten av tillit og trygghet i et hvert byggeprosjekt."

Vi arbeider tett med våre kunder gjennom hele prosessen.

Fra den første gratis befaringen til overlevering av nøkkelferdige løsninger, og sikrer at alle detaljer blir ivaretatt med høyeste standard. 

Som forhandler for Blå Bolig i Agder tilbyr vi skreddersydde husløsninger som speiler din stil og møter dine behov.

I tillegg til vårt byggetjenestetilbud, er vi engasjerte i å fremme energieffektive løsninger. 

Som registrert energirådgiver hos Enova, veileder vi våre kunder gjennom prosessen med å gjøre deres hjem mer energieffektivt, noe som ikke bare bidrar til miljøet, men også kan kvalifisere for støtte og lån gjennom Enova og Husbanken.

Ta kontakt med oss for å realisere din boligdrøm med et firma som står for kvalitet, pålitelighet og faglig stolthet.

pilotola

Pålitelig og dyktig byggmester med hjerte for faget. Vi renoverte husets kledning, etterisolere samt byttet alle vinduer og dører. En stor jobb som gikk knirkefritt grunnet tett dialog med håndverkerne under hele prosessen. Kan anbefales på det sterkeste !